Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Service

Din trygga partner vid service

Vi på Digitalboxen har många års erfarenhet av service av allt från mobiler till datorer.  Har du problem med en vara du har köpt hos oss hittar du allt du behöver veta nedan.

Vi servar i runda slängar 10 000 enheter per år vilket vi är väldigt stolta över. Du vet att du är i goda händer när du servar hos oss. Vi är din trygga partner vid service helt enkelt.

För mer info om mobilservice klicka härGarantivillkor

Vi på Digitalboxen strävar alltid efter att du som kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi så förmånliga garantivillkor vi bara kan.

Garantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantitiden. Garantin gäller inte fel som uppstår vid eller efter egen förändring av produktens funktion och utseende, såsom ombyggnation, uppgradering eller annan konfigurering av produkten.

Vi ger dig alltid 1 års garanti på de flesta produkter i vårt sortiment. På Miraclebox har du alltid 2 års garanti. Vissa av våra demoprodukter har vanlig garanti medan andra har 3 månaders garanti. Kontrollera alltid information för respektive produkt. Förbrukningsvaror samt tillbehör som t ex kablage, batterier och laddare följer tillverkarens garanti som kan vara kortare än ett år.

Våra begagnade produkter så som mobiler, datorer och surfplattor har per standard 3 månaders funktionsgaranti.

Innan en garantireparation eller ett garantiutbyte kan godkännas behöver vi eller någon av våra samarbetspartners undersöka produkten. I det fall produkten inte är behäftad med ett garantifel, utan ett så kallat handhavandefel (inkluderar felaktigt inställd produkt, skada som beror på oaktsamhet mm), har vi eller serviceverkstaden rätt att debitera dig för undersökningskostnaden. Fraktkostnader och hanteringsavgifter tillkommer. Vi undersöker alltid produkten noggrannt för att ge dig som kund ett förstklassigt garantiförfarande.

Vi rekommenderar dig alltid att kontakta vår kundservice innan du returnerar en produkt till oss för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vid reklamation kan felet avhjälpas på olika sätt såsom reparation, prisavdrag, omleverans eller hävning av köp. Vi håller alltid en dialog med dig som kund under ärendets gång för att du ska känna dig trygg med det köp du gjort hos oss.

Kundtjänst: 044-126050

Returadress

Digitalboxen Sverige AB
Att: Service
Nässelvägen 5
29159 Kristianstad


Har du några andra frågor är du alltid välkommen att Kontakta oss.


Reklamation

Som konsument har du även lagstadgad reklamationsrätt i 3 år gällande ursprungliga fabrikationsfel. Garantin vi som återförsäljare lämnar är dock en större trygghet för dig som kund. Läs gärna mer om din reklamationsrätt på konsumentverket.se.

Vi rekommenderar dig alltid att kontakta vår kundservice innan du returnerar en produkt till oss för att vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt.


Mobilservice

Vi är specialister på mobilservice - service av mobiler, surfplattor och datorer. 10000 kunder som servar sina enheter per år kan inte ha fel. Vi har servat enheter sedan 2004 och ger dig alltid priser med prisgaranti och förmånliga garantivillkor. Vårt motto är att vi alltid ska vara din trygga partner vid service. 

Gå in på vår Mobilservice-sida för priser och information.

Varumärken som vi servar:
Apple - Samsung - Nokia - Huawei - Sony m.fl.

Hur lång tid tar det?

Service av mobiler tar normalt 30 min till ett par timmar beroende på om vi har reservdelen hemma på lager eller inte. Du får oftast enheten samma dag som du lämnar in den. För datorer och surfplattor räknar vi oftast med 1-2 dagar beroende på hur mycket vi har att göra. Ring in om du behöver den snabbare så brukar vi alltid hitta en lösning.

Lämna in din enhet

Besök någon av våra butiker och lämna in din enhet för snabb service.

Skicka in din enhet

Gå in på vår systersajt mobilservice.com för att beställa gratis fraktsedel och få din enhet servad inom 1-2 dagar.


Har du övriga frågor ber vi dig kontakta vår Kundtjänst.


Service / Reparation

För garantiärenden se Garanti

Har du en mobil, surfplatta, dator, digitalbox eller annan enhet som du vill serva utanför garantin är du alltid välkommen att skicka in eller lämna in den till oss på Digitalboxen. Vi har mångårig erfarenhet av service med professionella tekniker. Vår höga kvalitet på reservdelar gör att vi alltid kan ge er förmånliga priser på vår höga standard. Nedan ser du vår adress eller butiksinformation för att lämna in direkt i butik.

Returadress

Digitalboxen Sverige AB
Att: Service
Nässelvägen 5
29159 Kristianstad


Lämna i butik

Vill du lämna i butik kan du givetvis göra även det. Detta går oftast snabbare än att skicka in din vara för service. Besök någon av våra butiker i Kristianstad eller Hässleholm.