Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Butiker

Besök oss i Kristianstad eller Hässleholm


Du är alltid hjärtligt välkommen att besöka oss i en av våra butiker i Kristianstad eller Hässleholm. Varför inte beställa dina varor online och hämta de direkt i butik? 


För att vara säker på att vi har dina önskade varor hemma kan du välja att förbeställa de på Digitalboxen och sedan hämta i någon av våra butiker i antingen Kristianstad eller Hässleholm. Du kan betala med kontanter, kort, faktura eller t.o.m.  dela upp din betalning med SVEA.

Att förbeställa är enkelt. Lägg de varor du vill köpa i varukorgen, gå till kassan och välj "hämta i butik" som fraktsätt. Vi meddelar dig per mail eller sms när din order finns att hämta. Från det att vi har meddelat dig att ordern är tillgänglig ligger den i butiken i tre dagar.

Det går givetvis bra att handla direkt i butikerna utan någon order, men vi rekommenderar dig då att kontrollera lagersaldot på hemsidan eller ringa in innan du beger dig till butiken.

Välkommen in!

Snabb service

Vill du serva din mobil, dator eller surfplattor har du definitivt kommit rätt. Vi på Digitalboxen har mångårig erfarenhet av professionell service. Vi finns här för er vare sig det är rådgivning eller service ni är ute efter. Alltid med trygga garantier och prisgaranti. 

Sortiment och trygghet

Vi säljer allt ifrån reservdelar till mobiler, tillbehör till mobiler och surfplattor, digitalboxar och numera produkter för det smarta hemmet. Men att ha låga priser och stort sortiment är inte det viktigaste för oss på Digitalboxen. Vi satsar mycket på att blir bättre varje dag och ständigt utvecklas. Att vara en seriös aktör med snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och framförallt bra kundservice. Vi tar tacksamt emot tips och förslag på hur du tycker vi att vi kan bli bättre. Tveka aldrig att kontakta oss med tips och råd.

För att du ska kunna känna dig trygg i ditt köp har du förutom förmånliga garantivillkor på 1-2 år, alltid 14 dagars ångerrätt (öppet köp) enligt distanslagen - både online och i butik.


Butiker

Kristianstad

Nässelvägen 5
29159 Kristianstad

Öppettider:
Vardag: 10.00 - 18.00
Lördag: 10.00 - 14.00
Söndag och helger: Stängt

Kundtjänst: 044-126050 (Tryck 2)

Hässleholm

Vattugatan 10
28131 Hässleholm

Öppettider:
(Tillfälligt minskade öppettider pga sjukskrivning)
Onsdag och Fredag: 11.00 - 17.00
Lördag, Söndag och helger: Stängt

Kundtjänst: 044-126050 (Tryck 3)