Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Om Digitalboxen

Välkomna till Digitalboxen Sverige AB


En trygg och pålitlig e-handlare med kunden i fokus. Digitalboxen har sedan 2004 hjälpt och levererat varor till mer än 100 000 nöjda kunder. Vi lovar att göra vårt bästa i alla lägen för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp eller service hos oss.


Vilka är vi?

Digitalboxen.com drivs av Digitalboxen Sverige AB och startade 2004 med fokus på det digitala hemmet. Sedan dess har vi levererat varor och tjänster till mer än 100 000 nöjda kunder över hela landet. Med kunden i centrum försöker vi alltid att ge dig som kund en bra köpullevelse och även rådgivning och support både efter köp såsom före. Med egna importer och inköp av stora volymer kan vi ständigt hålla ner priserna utan att tumma på kvalitet. Vi har trygga garantier och prisgaranti på service för att du som kund bara ska behöva vända dig till ett företag - oss. 

Vad gör vi?

Vi säljer produkter från alla möjliga varumärken som är relaterat till det digitala hemmet. Med åren har vi blivit specialister på service och rådgivning av mobiler, surfplattor och inte minst datorer. Snabb service av dina smarta enheter med trygga garantier. Vi servar nära 10 000 enheter per år och är säkra på att även du kommer att bli nöjd med våra tjänster och produkter. 

Sortiment och trygghet

Vi säljer allt ifrån reservdelar till mobiler, tillbehör till mobiler och surfplattor, digitalboxar och numera produkter för det smarta hemmet. Men att ha låga priser och stort sortiment är inte det viktigaste för oss på Digitalboxen. Vi satsar mycket på att blir bättre varje dag och ständigt utvecklas. Att vara en seriös aktör med snabba och säkra leveranser, proffsig rådgivning, bra garantivillkor och framförallt bra kundservice. Vi tar tacksamt emot tips och förslag på hur du tycker vi att vi kan bli bättre. Tveka aldrig att kontakta oss med tips och råd.

För att du ska kunna känna dig trygg i ditt köp har du förutom förmånliga garantivillkor på 1-2 år, alltid 14 dagars ångerrätt (öppet köp) enligt distanslagen - både online och i butik.


Företagsuppgifter

Digitalboxen Sverige AB
Nässelvägen 5
29159 Kristianstad

Organisationsnr: 556778-6594
Företaget innehar F-Skatt

Kundtjänst: 044-126050


Vår historia

office-1
office-1
office-2
office-3
office-4

tryggagrymma