Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

D-Link Trådlös 4G Router (DWR-116)

Trådlös 4G router för att b.la. kunna ha en delad internetanslutning till fler användare.

Ordinarie pris 599 kr Special Price 499 kr
I lager
Artnr
9033D
Svea Ekonomi  Köp nu och betala senare!

Har du en 4G LTE/3G USB-dongle från din mobiloperatör så är denna router den idealiska lösningen för att upprätta en delad internetanslutning för flera användare, på arbetet, hemma, eller när du är på semester med din familj. Du kan skapa en snabb och säker trådlös hotspot med hastighet på upp till 300 Mbps.

Du snabbt och enkelt dela din supersnabba internetuppkoppling för 4G LTE/3G till din smartphone, tablet, bärbara och stationära dator.
Har du fast bredband kan du kombinera det med en 4G LTE/3G USB-dongle och lastbalansera din anslutning. Du kan också använda den mobila uppkopplingen som backup om den fasta internetanslutningen skulle fallera.


Pålitlig, oavbruten och snabbare internetanslutning
Skapa en pålitlig och felsäker internetanslutning med möjligheten att samtidigt använda en fast bredbandsuppkoppling (DSL / kabelmodem) som primär anslutning, och en 4G LTE/3G(3) dongle för mobilt internet som backup länk. Automatisk övergång säkerställer att en oavbruten anslutning uppehålls genom att ansluta till 4G LTE/3G(3) nätverket om den fasta WAN-länken går förlorad. Lastdelningsfunktionen gör att dina internetanslutningar kan kombineras för att ge dig snabbare internet. Den inbyggda QoS-hanteringsfunktionen prioriterar trafik för att säkerställa att de viktigaste uppgifterna får optimal bandbredd.


Trådlös hastighet
DWR-116 har stöd för den senaste höghastighetstekniken via 4G LTE(3) för mobilt internet. Med den inbyggda trådlösa accesspunkten kan du ansluta trådlösa klienter till routern med hastigheter på upp till 300 Mbit/s.


Avancerad nätverkssäkerhet
DWR-116 skapar ett säkert Wi-Fi-nätverk med hjälp av WPA/WPA2 kryptering för den trådlösa kommunikationen. Tryck på WPS-knappen för att snabbt upprätta en säker anslutning till nya enheter. I DWR-116 finns också dubbla aktiva brandväggar (SPI och NAT) för att förhindra eventuella attacker och intrång från internet.


Enkel att installera och använda
Den intuitiva installationsguiden hjälper dig att komma igång snabbt. Routern är perfekt för situationer där det behövs ett trådlöst nätverk där flera personer kan dela en internetuppkoppling som annars bara en person kan använda sig av via en 3G/4G dongle, t.ex. i sommarstugan, båten, husvagnen, eller i hemmet.