Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Miraclebox Premium Mini+ (S2) ENDAST SCART DEMO

Ny Mini+ som ?r dubbelt s? snabb till samma pris! Minimal digitalbox med Full HD och Enigma 2 till ett oslagbart pris.
Ordinarie pris 1 895 kr Special Price 695 kr
I lager
Artnr
0155P-4
Svea Ekonomi  Köp nu och betala senare!

 OBS! Enehten fungerar ENDAST med scart och är ett demo-exemplar

Miraclebox Premium Mini+ är dubbelt så snabb som föregångaren till samma låga pris!

Mjukvaror finns på www.miracleforum.net och OpenPLi. Rekommenderas före VU+ Solo och DM500HD.

Miraclebox Premium Mini+ HD är en ny modell från Miraclebox Multimedia i Premium-serien. Precis som namnet visar är mottagaren väldigt liten och kan ses som en perfekt mottagare för den enklare användaren. Precis som i Premium Twin används ett användarvänligt gränssnitt och du kan streama bild och ljud till din telefon eller surfplatta. Mjukvaran baseras på Open Source Linux, samma som finns i Dreambox och VU+, för att garantera största flexibilitet och stabilitet.

Processorn är en dual thread processor för att ge en stabil digitalmottagare som klarar grundfunktionerna. Minnet ligger på totalt 1 GB för att du smidigt ska kunna lagra bl.a. Picons (program ikoner), Plugins och EPG-information utan att oroa dig över utrymmet.

Premium Mini+ HD har en inbyggd tuner för satellit (DVB-S2) för att ta emot både SD- och HD-kanaler. Du har plats för ytterligare en tuner om du vill kunna spela in en kanal medan du tittar på en annan. Anslut en extern hårddisk eller en nätverkshårddisk för att öppna upp Timeshift och inspelningsmöjligheterna.

En unik funktion med Premium-serien är att du kan titta på en kanal på din TV medan du strömmar till en annan till din dator, surfplatta eller t.o.m. mobiltelefon. MB Live TV appen finns att ladda ner gratis på App Store. Läs mer om appen på www.mblivetv.com.

Miraclebox Premium Mini+ HD är en smidig och enkel satellitmottagare till ett kanonpris!

Medföljande tillbehör: Miraclebox Premium Mini+ HD (S2), strömadapter, universal fjärrkontroll (2xAAA batterier), Svensk/englelsk manual.