Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Xiaomi Mi AIoT Router AX3600

Ökad kapacitet för bättre streaming- och spelupplevelserMed Mi AIoT Router AX3600 är det enklare än någonsin att njuta av en stabil och snabb uppkoppling när du tittar på dina serier och spelar spel.

1 490 kr
Fri frakt!
I lager
Artnr
03332
Svea Ekonomi  Köp nu och betala senare!

Ökad kapacitet för bättre streaming- och spelupplevelser

Med Mi AIoT Router AX3600 är det enklare än någonsin att njuta av en stabil och snabb uppkoppling när du tittar på dina favoritserier i HD eller spelar onlinespel. Routern kan komma upp till en hastighet på 2402Mbps på 5GHz-bandet och 574Mbps på 2.4GHz-bandet. Det gör att du aldrig behöver oroa dig för långa buffringstider eller irriterande lagg. 

6 externa antenner

Den smarta routern har 6 externa antenner och effektförstärkare som skickar wifi-signaler till varenda del av ditt hem, vilket gör att även enheter som befinner sig långt bort från routern eller som har låg ström kan ansluta till routern.

AloT-antenn för en smartare vardag

Routern har en inbyggd AIoT smart antenn som gör att den kan upptäcka smarta enheter från Xiaomi runtomkring dig. När du matar in en ny Mi IoT-enhet kommer din Mi Home-app att upptäcka den automatiskt, och du kan enkelt ansluta utan att behöva ange ditt lösenord. 

Wi-Fi 6

Mi AIoT Router AX3600 är en wifi 6-router vilket ger en ökad snabbhet och kapacitet. Det perfekta valet för dig som vill ha snabbt och stabilt internet hemma. 

Upp till 248 enheter

Mi AIoT Router AX3600 har stöd för att upp till hela 248 enheter kan vara anslutna samtidigt. Anslut din tv, dator eller din mobiltelefon och njut av perfekt uppkoppling på varje enhet utan att nätverket saktas ner.

 

6-Core Chip

Mi AIoT Router AX3600 är utrustad med Qualcomm 4-core CPU och 2-core NPU vilket ger ännu mer stabilitet när routern är uppkopplad med många enheter samtidigt.