Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Miraclebox Premium Twin+ C/T2

Nya Miraclebox Premium Twin+ för Kabel och marksänt nät med 1300 MHz Dual core processor och stöd för upp till tre tuners!

Ordinarie pris 2 590 kr Special Price 1 990 kr
Fri frakt!
Tillfälligt slut
Artnr
0159H
Svea Ekonomi  Köp nu och betala senare!

 

Här kommer en guide nedan på hur ni ska göra ifall ni vill lägga in IPTV på eran mottagare

http://miracleforum.net/index.php?/topic/4081-anv%C3%A4nda-iptv-med-miraclebox-enimga2

Denna modell kommer med dubbla C/T2-mottagare (Kabel/Marksänt).


Nya Miraclebox Premium Twin+ är den senaste Premium-mottagaren från Miraclebox Multimedia. Ett fullmatad mottagare med allt det bästa vad gäller snabbhet, design och bildkvalitet. Precis som tidigare Premium-modeller baseras mjukvaran baseras på Open Source Linux, samma som finns i Dreambox och VU+, för att garantera största flexibilitet och stabilitet.


Full HD-upplösning (1080p), dubbelkärnig processor på totalt 2600 MHz, och ett internminne på 1,5 GB! Bläddra kanaler snabbare och lagra bl.a. Picons (program ikoner), Plugins och EPG-information utan att oroa dig över utrymmet. 

Miraclebox Premium Twin+ har två inbyggda (utbytbara) tuners för att kunna spela in en kanal medan du tittar på en annan. Totalt finns det plats för upp till 3 tuners där du kan kombinera dem hur du vill. Anslut en intern, extern eller en nätverkshårddisk för att möjliggöra Timeshift och inspelningsmöjligheterna. Du kan med andra ord spela in upp till 8 kanaler samtidigt.


För att få ut det maximala från din Miraclebox Premium ska du givetvis ansluta den till ett nätverk.Du har möjlighet att dela inspelningar med dina andra mottagare eller PC (via DLNA eller FTP) eller varför inte spela in direkt på en nätverkshårddisk (NAS) istället för den interna. Ladda ner Plugins, EPG-data, använd webbläsaren, webbgränssnittet eller hämta de senaste uppdateringarna och kanallistorna online – möjligheterna är gränslösa.

En unik funktion med Premium är att du kan titta på en kanal på din TV medan du strömmar till en annan till din dator, surfplatta eller t.o.m. mobiltelefon. MB Live TV appen finns att ladda ner gratis på App Store. Läs mer om appen på www.mblivetv.com.

Premium Twin+ är utan tvekan en av de bättre mottagarna på marknaden till ett riktigt kanonpris!