Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

Miraclebox Premium Mini+ Hybrid (C/T2)

Ny Mini+ som är dubbelt så snabb till samma pris! Minimal digitalbox med Full HD och Enigma 2 till ett oslagbart pris.

1 695 kr
Fri frakt!
I lager
Artnr
0155Pc
Svea Ekonomi  Köp nu och betala senare!

 

Här kommer en guide nedan på hur ni ska göra ifall ni vill lägga in IPTV på eran mottagare

http://miracleforum.net/index.php?/topic/4081-anv%C3%A4nda-iptv-med-miraclebox-enimga2

Snabb hybridmottagare med Full HD till kanonpris!

Mottagaren tar emot både kabel- och marksända TV-kanaler.

Äntligen har det kommit en prisvärd mottagare med en inbyggd hybridmottagare. Du kan alltså använda mottagaren till antingen kabel-TV eller marknät. Precis som i alla Premium-modeller används ett användarvänligt gränssnitt och du kan streama bild och ljud till din telefon eller surfplatta. Mjukvaran baseras på Open Source Linux, samma som finns i Dreambox och VU+, för att garantera största flexibilitet och stabilitet.

Processorn är en dual thread processor på 2000 MIPs för att ge en snabb, stabil digitalmottagare som klarar grundfunktionerna. Mini+ är nästan tre gånger så snabb som föregångaren! Minnet ligger på totalt 1 GB för att du smidigt ska kunna lagra bl.a. Picons (program ikoner), Plugins och EPG-information utan att oroa dig över utrymmet.

Premium Mini+ har en inbyggd hybridtuner för både marknät och kabel-TV (DVB-C/T2) och kan ta emot både SD- och HD-kanaler. Anslut en extern hårddisk eller en nätverkshårddisk för att öppna upp Timeshift och inspelningsmöjligheterna.

För att få ut det maximala från din Miraclebox Premium ska du givetvis ansluta den till ett nätverk. Dela inspelningar och media med dina andra linuxmottagare eller PC. Du kan även spela in direkt till en nätverkshårddisk (NAS) istället för en extern. Ladda ner Plugins, EPG-data, program eller använd webbgränssnittet för att streama eller styra din mottagare från din webbläsare.

En unik funktion med Premium-serien är att du kan titta på en kanal på din TV medan du strömmar till en annan till din dator, surfplatta eller t.o.m. mobiltelefon. MB Live TV appen finns att ladda ner gratis på App Store. Läs mer om appen på www.mblivetv.com.


Medföljande tillbehör:
Miraclebox Premium Mini+ Hybrid (C/T2), strömadapter, universal fjärrkontroll (2xAAA batterier), Svensk/englelsk manual.