JBL T460BT med Pure Bass

JBL T460BT med Pure Bass

Vi värnar om din integritet och använder cookies för att optimera funktionalitet och upplevelse.   

      

JBL T460BT med Pure Bass

Hörlurar från JBL med fyllig bas, Bluetooth 4.0 och vinklingsbara hörselkopor. Grym komfort!

Ordinarie pris 699 kr Special Price 495 kr
I lager
Artnr
3249

JBL T460BT är ihopfällbara, lätta, bekväma och kompakta. Under huven sitter ett par högtalarelement på 32 mm som ger en rejäl bas och tack vare den kraftfulla JBL Pure Bass-ljudet kommer det kännas som en konsert varje gång man lyssnar på musik.

Musik- och samtalskontroller och mikrofon är placerade på hörlurskåpan. Eftersom musiken ska dit du ska får du upp till 11 timmars oavbruten ljuduppspelning på en enda laddning.


JBL Pure Bass-ljud 

I över 70 år har JBL konstruerat och förfinat det imponerande ljudet som återfinns på stora arenor runt om i världen. Dessa hörlurar återskapar samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull. T460BT har försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud.

Enkla kontroller och lång batteritid

Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar.

Bekväma och praktiska hörlurar

Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. 

När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet.

Egenskaper

- JBL Pure Bass-ljud
- Musik- och samtalskontroller
- Vinklingsbara öronkåpor
- Bluetooth 4.0